Mijn Verhaal / My Story

 

 

Welkom op mijn website,

 bij deze wil ik mij gelijk even voorstellen. Mijn naam is Gitty Weggelaar en ben samen met mijn 4 Shih Tzu's Qosy, Ushy, Dan-Dih en Thi-Mor en kat Tigey woonachtig in Sportdorp in Rotterdam- Zuid.

Sinds 1996 ben ik in het bezit gekomen van een Shih Tzu een geweldig ras in mijn ogen. Een klein, stevig en stoer, maar ook arrogant en wijs hondje met een prachtige lange vacht, met een fantastisch karakter( lief, aanhankelijk, maar ook eigenzinnig )

Als klein meisje groeide ik op tussen de Bouviers en Dwergkeesjes van mijn ouders. Die sinds 1982  de kennelhouders zijn van de kennel From Flower Corner. Onder deze naam ben ik samen met mijn ouders begonnen om mijn eerste nestje te fokken met mijn allereerste Shih Tzu Lotus. 

Uit haar eerste nestje hield ik mijn eerste Show hondje aan dit was mijn Mayor. Het 2de nestje werd een reu Tiepie en een teefje Thimena. Na een relatiebreuk in 2002 was ik helaas genoodzaakt om alle 3 mijn lievelingen weg te doen aangezien zij niet gewend waren aan 10 uur alleen zijn. Thimena is naar mijn Tante gegaan en Mayor en Tiepie zijn samen naar een heel lief gezin gegaan.

In 2004 kreeg Lotus haar laatste nestje en kon ik mij weer volledig storten op het opvoeden van een Shih Tzu en dit combineren met mijn werk. Hieruit kwam mijn lieve Thiamo welke ook te vinden is op de memorypagina. Helaas is hij niet ouder geworden dan 23 mnd na een tragische gebeurtenis.

Eind september 2006 was Qosy op de leeftijd van 16 mnd bij mij komen wonen mijn mooie Konginnetje zoals ik haar altijd noem. Op het moment van het overlijden van Thiamo was zij drachtig van haar eerste nestje hieruit is mijn prachtige Ushy geboren.

In juli 2008 ben ik medeeigenaar geworden van de kennel v. Sji San Ling van Ria en André Klarenbeek. Op deze kennelnaam heb ik 3 nestjes gefokt. Eind 2011 ging het echter kriebelen om een eigen kennelnaam te hebben en te bedenken  zo is in jan 2012 de kennel "From Chaya Piera's" ontstaan.

Zowel Chaya als Piera zijn Italiaanse woorden en de Italiaanse afkomst zit in mijn stamboom. Chaya betekent= Breath of Live deze zal elke pup die bij mij geboren word inademen. Piera betekent= vastberadenheid en betrouwbaarheid waar ik ook voor sta.

Bij deze wil ik ook nog een ieder bedanken die mij in de afgelopen jaren hebben geholpen.

Mijn ouders: Cor en Dina Weggelaar waar ik als jong meisje veel van heb mogen leren kwa anatomie, karakter eigenschappen, showen, fokken en opvoeden van honden en welke mij besmet hebben om te gaan showen als klein meisje

Anneke Vermeulen: die mij de eerste kneepjes van het verzorgen en showen van mijn hondjes heb bijgebracht. En die mij vele jaren ringtraining heeft gegeven en nog steeds geeft.

Ria en André Klarenbeek: die mij het vertrouwen hebben gegeven om hun kennelnaam voort te zetten. Verzorging van de vachten optimaal heb bijgebracht en vele dingen hebben geleerd kwa de anatomie van de Shih Tzu. En voor mijn mooie lieve Dan-Dih-Man.

Margit en Frank Langenberg:voor alle kennis die ze met mij wilde delen over de Shih Tzu. En voor het vertrouwen in mij om haar hondjes te mogen showen en uiteraard voor mijn mooie Qosy en Ushy.

Aukie en Arjo Denie- Vreugdenhil: die het voor mij mogelijk maken om met mijn hondjes te kunnen showen. Die mij altijd hebben gesteund in vele situaties en gesupport op de show en voor het gouden mandje welke Olivia bij hun heeft gekregen.

En als laatste alle lieve mensen welke mijn gefokte hondjes een lief thuis hebben gegeven.

Dank jullie wel ALLEMAAL voor de kennis en de liefde die ik van jullie allen heb gekregen en nog steeds krijg.

Veel plezier bij het rondkijken op mijn website en u bent altijd vrij om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.